zondag 17 januari 2010

All I want is a cup of tea

Jahaa, papa en ik gingen allebei een filmpje maken van een liedje... En toen koos ik dus Cup of Tea van de briljante band The Adicts. Toch best toepasselijk. Want sinds kort drink ik elke grote pauze op school thee. Uit een thermoskan. En nu hoor ik je denken: WTF! Serveren ze op die school geen thee? Het antwoord is simpelweg nee. Op onze school noemen ze de ''kantine'' wel ''kantine'', maar volgens mij is een kantine iets waarin je eten kan halen, zoals broodjes en als dat te ingewikkeld mocht zijn, iets te drinken. Zoals thee.

Even de defenitie van een kantine, volgens vandale.nl:  kan·ti·ne: ruimte waar men ter ontspanning kan verblijven en tegen lage prijzen versnaperingen en dranken kan kopen.

VERSNAPERINGEN EN DRANKEN! Het enige wat wij hebben is een snoepautomaat en een automaat waar een fles frisdrank uit dondert. Het zíjn''versnaperingen en dranken'', maar helaas niet tegen lage prijzen. Ik als thee-verslaafde vond toch wel dat daar wat verandering in moest komen, dus nu neem ik elke dag mijn eigen thermoskannetje mee, een gebloemd servetje zodat de tafel niet nat wordt, een theezakje en een klein kaneelbroodje van de Ikea. De eerste dag dat ik zo'n mini-picknick hield in de kantine zat iedereen me uit te lachen, naar me te wijzen en sommige mensen pakten zelfs hun mobiel om een foto te maken (!!!!). Maar na een paar dagen is iedereen er aan gewend en kan ik eindelijk rustig mijn thee drinken. Alleen mijn Lovecats-maatje Joris krijgt af en toe nog de slappe lach. Maar dat ligt aan Joris' zwakke lach-zenuwen, niet aan mij.

P.s: zie voor papa's fimpje zijn blog, www.markdeckers.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten