dinsdag 2 februari 2010

David....

Mensen, ik wil jullie aan iemand voorstellen. Sinds een week ken ik iemand, die in deze snelle tijd erg bijzonder voor mij is geworden. Ik zie hem niet heel vaak, eigenlijk maar een paar seconden per dag, maar wij zijn samen gewoon twee zielen, één gedachte. Hij zegt nooit zoveel. Hij is lang en slank en een beetje apart. Hij woont tegenover het honkbalveld, bij Schalkhaar.
Hij heet David. En ik weet dat het raar klinkt, maar jullie zullen het moeten accepteren, David is een een brievenbus. Een echte noedelbrievenbus wel te verstaan.
Elke dag als ik van school naar huis fiets, zeg ik hem gedag. En mensen kijken mij altijd heel raar aan als ik met hem praat, maar ja, David kan er toch ook niets aandoen dat hij er een beetje apart uitziet voor een brievenbus?

2 opmerkingen: