zondag 12 juni 2011

Tot ziens Piano... Deel I

Mensen, ik ga een treurige, schokkende mededeling doen. Na exact 10 jaar stop ik 22 juni met pianoles.
Ik weet nog heel goed hoe het allemaal is begonnen, 10 jaar geleden, toen ik als 4-, bijna-5-, jarig meisje voor het eerst achter zo'n prachtige zwart-glimmende piano klom, en mijn eerste Pannekoeken-hap-hapliedje speelde.... Maar daar in een volgend blog meer over.
Want het goede nieuws is dat ik mij vanaf 22 juni officieel bassiste mag noemen! Want in december vorig jaar plugde ik voor het eerst mijn prachtige zwart-glimmende Ibanez basgitaar in!
Dat wilde niet zeggen dat ik nooit meer achter mijn prachtige zwart-glimmende piano ging zitten, integendeel. Ik heb het hele jaar nog les gehad. Maar, alhoewel het geen makkelijke beslissing is geweest, heb ik besloten er volgend jaar mee te stoppen, vanwege school, basgitaar en omdat ik graag toneelspelen weer op wil pakken!
Maar goed, vanaf 22 juni dus officieel bassiste. Maar gisteravond heb ik samen met mijn vriend Sven alvast opgetreden, als bassiste, in de zaal van Braakhekke te Bathmen met het nummer ''Guaranteed'' van niemand minder dan Eddie Vedder!
Ik vond het heerlijk om te doen, dus ik weet zeker dat er nog meer optredens zullen volgen!
Aanschouw, en oordeel zelf.
http://www.youtube.com/watch?v=33pLFWnob9g

1 opmerking:

  1. Wat een fijn nummer! En een goed debuut!
    Enne.. die piano, daar ga je vast nog wel wat achter zitten :) liefs

    BeantwoordenVerwijderen