dinsdag 19 juli 2011

Foto's Maken

Ik ben een echt kind van mijn ouders. Ik volg ze niet alleen op wat betreft werk (sinds vorige week werk ik in de bieb), maar nu ook in hobby's. Naast de handwerkgekte heb ik nu ook een soort liefde voor het fotograferen ontwikkeld.
Afgelopen zondagmiddag (prachtig weer voor de verandering) ben ik samen met mijn vader naar de stad gereden en daar hebben we foto's gemaakt van het Noordenbergkwartier. Hij met z'n superdeluxe professionele camera met alles erop en eraan, en ik met ons ''simpele'' huisfototoestel.
In het filmpje zitten een boel verschillende foto's, zowel van de imposante Lebuïnuskerk als detailfoto's van bloemen. Zo zie je maar weer, Deventer is een hele diverse stad.=)
Natuurlijk ben ik ook erg benieuwd welke foto('s) jullie het mooist vinden!1 opmerking:

  1. O leuk! Ik houd van fotograferen.
    Even kijken welke in het mooiste vind...
    De fiets op 0:55 en de foto van 2:16 vind ik leuk bedacht. En... de deur op 1:00 en de bank op 1:05 vind ik ook leuk. Maar de allermooiste is de foto met de bloemen op 1:37. De kleuren zijn erg mooi. En dat kale ding in de rechts/midden onder is schattig. :P

    Liefs <3

    BeantwoordenVerwijderen