dinsdag 5 juni 2012

Mijn carrière als engel

Een paar maanden geleden liep ik een trein binnen. Toen ik naar een vrije plek zocht, zag ik opeens iets wits uit een opgeklapt tafeltje steken. Het leken wel... vleugels?! Ik knipperde eens met mijn ogen, maar de veren verdwenen niet. Verschrikt liep ik er naartoe, iemand zou toch niet een duif tussen zijn tafeltje hebben geplet?! 
Aangekomen bij de zitplaats in kwestie bleek het mee te vallen. Een dronken carnavalsganger was zijn kostuum blijkbaar zat en had zijn engelenvleugeltjes achtergelaten in de trein in de hoop dat iemand ze zou vinden die er gelukkig mee zou zijn. En diegene was ik dus.

Afgelopen weekend kwam mijn vader (je weet wel, de beroemde fotograaf) op het idee om mij te promoveren tot engel en een fotoshoot in het plaatselijke bos te houden, compleet met professionele camera's en flitsers. 
Zie dus hieronder het resultaat van mijn carrière als Engel! 

Mirjam als engel in kleur 
Mirjam als engel in zwart-wit 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten